Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Babypowder

Compact Care Babypowder

Erittäin kovat paakut
Erittäin riittoisa
Pitää kodin raikkaana

Kollitalouksien kiistaton kuningas!

Compact Care™ Babypowder -mikrohiekka on 100 % puhtaasta luonnonsavesta valmistettu, erinomaisesti paakkuuntuva kissanhiekka, johon on lisätty hieman miellyttävää vauvantalkin tuoksua.

Vauvatalkin tuoksuinen Compact Care™ Babypowder on käytännöllinen kissanhiekka esimerkiksi kollikissojen käyttöön, sillä napakasti ja nopeasti paakkuuntuva hiekka sitoo erinomaisesti voimakkaimmatkin virtsan ja ulosteen hajut. Vieno vauvantalkin tuoksu viimeistelee vielä raikkaan vessan, jossa kissakin asioi mielellään.

Compact Care™ Babypowder -mikrohiekka on erittäin hienoa ja pienirakeista, minkä ansiosta se tekee nopeasti tiiviit ja kestävät paakut, jotka sitovat kosteuden ja hajut sisäänsä tehokkaasti. Kiinteät paakut on helppo poimia pois ja jäljelle jäävä hiekka pysyy puhtaana, joten tuote on käytössä erittäin riittoisaa.

Neljään kertaan siivilöity Compact Care™ -mikrohiekka on käytännössä lähes pölyämätöntä, joten laatikon siivous on miellyttävää ja koti pysyy siistinä.

Valmistusaineet: 100 % puhdas luonnonsavi, hajuste

Valmistusmaa Kanada

_______________________________________________________________________________________

Tuotearviot hiekasta:

 

Hyvä kissanhiekka, joka peittää hajut hyvin. Hiekka on myös omaan nenään hyväntuoksuinen. Ei pölyä kamalasti. Yksi tähti lähtee siitä, että hiekka kulkeutuu ympäri asuntoa tassujen mukana, vaikka hiekkalaatikon edustalla on matto, mutta se on toisaalta pieni haitta hyvästä hiekasta, joka on riittoisaa ja peittää hajut. 🙂 Suosittelen.
Mira, Rauma 14.11.2014

Paras hiekka mitä olen käyttänyt kissoilla. 2 kissaa ja ostan aina tuon 8 säkkiä kerralla. Halvemmaksi tulee kun kaupan kissanhiekat ja paljon, paljon parempaa.
Virpi, Alajärvi 6.10.2014

Markkinoiden paras hiekka. Paakut ovat tiiviitä, eivätkä hajoile. Tuote on niin riittoisa, että tulee käytössä varmasti markettihiekkoja halvemmaksi. Hiekka ei pölyä ja babypowder-tuoksu on tarpeeksi mieto hajusteherkkäänkin nenään. Suosittelen!
Ninni, Kellokoski 3.4.2014

Meille ei muuta hiekkaa osteta kuin äärimmäisissä hätätilanteissa. Hiekka sitoo kosteutta hyvin ja säkki on riittoisa. Hiekkalaatikon päivittäinen siivoaminenkin on miellyttävää, kun pissan lemun sijaan laatikossa tuoksuu hieman talkki. Eli haju ei puske läpi ja haise koko asunnossa, vaan on enemmänkin miellyttävä ja hieman peittävä. Paras kommentti tuli kuitenkin vierailta, jotka totesivat, ettei asunnossamme haise yhtään kissalta (eli laatikko on myös vieraiden nenään hajuton). Hiekka pölisee hieman, mutta kissamme eivät saa siitä silmäoireita, kuten joistain halvemmista merkeistä.
Merika, Oulu 6.3.2014