Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Premium Multi Cat

Compact Care Premium Multi Cat

Attractive scent
Dust free
Extra hard clumps
Extreme absorbtion

Kun kissanhiekalta vaaditaan maksimaalista suorituskykyä

  • Eliminoi voimakkaatkin hajut tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.
  • Raikas omenan tuoksu.
  • Ei pölyä – miellyttävä käsitellä.
  • Optimaalinen raekoko – ehkäisee hiekan kulkeutumista tassuissa.
  • Sisältää hajuja ja kosteutta sitovia zeoliittikiteitä.

Compact Care™ Premium Multi Cat on omenantuoksuinen, puhtaasta luonnonsavesta valmistettu paakkuuntuva mikrohiekka, joka on erityisesti kehitelty ehkäisemään runsaan käytön seurauksena syntyviä voimakkaitakin hajuja pitkäkestoisesti. Se on siten erinomainen valinta esimerkiksi useamman kissan talouksiin.

Compact Care™ Premium Multi Cat eliminoi epämiellyttävät hajut välittömästi, eikä vain peitä niitä. Uudenlainen patentoitu Odour Control -teknologia estää ammoniakin muodostumisen, jolloin väkevää virtsanhajua ei pääse edes syntymään. Lisäksi tuotteeseen on lisätty sinisiä zeoliittikiteitä. Zeoliitti on tehokkaasti hajuja ja kosteutta sitova luonnonmineraali, joka yhdessä tuotteen muiden ominaisuuksien kanssa viimeistelee maksimaalisen hajujenhallinnan.

Compact Care™ Premium Multi Cat on hajustettu raikkaalla ja miellyttävällä omenan tuoksulla. Luonnollinen, kasviperäinen tuoksukomponentti aktivoituu kosteudesta ja toimii siis juuri silloin kun sille on tarvetta.

Ainutlaatuisen valmistustekniikkansa ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta tuote ei käytännössä pölyä juuri lainkaan. Siihen on myös lisätty erityinen pölyämistä vähentävä ainesosa, joka sitoo hienoimmankin pölyn itseensä. Pölyämätöntä hiekkaa on vaivatonta käsitellä, ja kissan tassut sekä sitä myötä myös koti pysyvät puhtaampina.

Compact Care™ Premium Multi Cat -mikrohiekan raekoko on juuri optimaalinen: se paakkuuntuu erinomaisesti, mutta kulkeutuu vähemmän kissan tassuissa kuin kaikkein pienirakeisimmat mikrohiekat.

Compact Care™ Premium Multi Cat on erittäin imukykyistä ja muodostaa tiiviit paakut salamannopeasti. Paakut sitovat itseensä kosteuden ja epämiellyttävät hajut, ja ne on helppo kerätä laatikosta pois siististi. Jäljelle jäävä hiekka on puhdasta, eikä hiekkaa siis tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan laatikkoon voi lisätä uutta hiekkaa tarpeen mukaan. Siksi Compact Care™ Premium Multi Cat on käytössä myös todella riittoisaa.

Tuote on pakattu 10 kg painavaan, uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sivussa on tukeva kahva, josta se on helppo kantaa kotiin.

Valmistusaineet: 100 % puhdas luonnonsavi, hajuste, zeoliitti

Valmistusmaa Kanada