Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Unscented

Compact Care Unscented

Erittäin kovat paakut
Erittäin riittoisa
Pitää kodin raikkaana

Tuoksuton mutta tehokas mikrohiekka hajusteyliherkille

Compact Care™ Unscented hajustamaton mikrohiekka on 100 % puhtaasta luonnonsavesta valmistettu, erinomaisesti paakkuuntuva kissanhiekka, jossa on nopeasti ja tehokkaasti hajuja sitova koostumus.

Hajustamaton ja hengitysteille hellävarainen Compact Care™ Unscented -mikrohiekka sopii erityisesti tuoksuille herkille kissoille ja omistajille. Vaikka omistajalle hajustetut hiekat sopisivat, niin joskus tarkkanenäinen kissa saattaa arastella hajustettujen hiekkojen käyttöä. Silloin hajusteeton hiekka voi ratkaista ongelman, ja kissa käy taas asioilla mielellään.

Compact Care™ Unscented -mikrohiekka on erittäin hienoa ja pienirakeista, minkä ansiosta se tekee nopeasti tiiviit ja kestävät paakut, jotka sitovat kosteuden ja hajut tehokkaasti ilman voimakkaita, keinotekoisia hajusteita. Kiinteät paakut on helppo poimia pois ja jäljelle jäävä hiekka pysyy puhtaana, joten tuote on käytössä erittäin riittoisaa.

Neljään kertaan siivilöity Compact Care™ -mikrohiekka on käytännössä lähes pölyämätöntä, joten laatikon siivous on miellyttävää ja koti pysyy siistinä.

Valmistusaineet: 100 % puhdas luonnonsavi

Valmistusmaa Kanada

_______________________________________________________________________________

Tuotearviot hiekasta:

 

Mielestäni tämä hiekka oli parempaa, kuin saman sarjan Crystal Blend -hiekka, luultavasti koska tämä ei tuoksu miltään ”ylimääräiseltä”. Paakkuuntuminen on tässäkin mainiota, samoin riittoisuus. Hinta-laatusuhde ok.
Sofia, Turku 20.3.2014

Olen kokeillut vuosien varrella monenlaista kissanhiekkaa, mutta tämä on ehdottomasti paras ja aion käyttää tätä kissoilleni jatkuvasti, ei tuoksuja huoneeseen, siisti käyttää ja puhdistaa, kissat tykkäävät!
Marja-Liisa, Turku 13.2.2014

Kerrankin tuotekuvaus pitää täysin paikkansa
Johanna, Hyvinkää 17.1.2014