Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Silica

Compact Care Silica

99% Pölyämätön
Helppokäyttöinen
Pitää kodin raikkaana

Tarkan tassuttelijan helppokäyttöinen suosikkihiekka

COMPACT CARE™ Silica on piimaahiekasta valmistettu paakkuuntumaton kissanhiekka. Rakenteeltaan se on kristallikidemäistä ja läpinäkyvää. Se on huomattavasti kevyempää kuin luonnonsavesta valmistettu kissanhiekka eikä juuri pölyä, mikä tekee siitä helpon ja vaivattoman käsitellä.

Lisäksi ison raekokonsa ansiosta piimaahiekka kulkeutuu kissan tassuissa vähemmän kuin pienirakeisemmat hiekat. Se on siis oiva valinta esimerkiksi pieneen asuntoon, jossa hiekan kulkeutuminen halutaan minimoida.

Piimaahiekan erityisominaisuus on sen ällistyttävä kyky imeä itseensä kosteutta, minkä ansiosta COMPACT CARE™ Silica on käytössä erittäin riittoisaa. Se myös sitoo erinomaisesti ei-toivotut hajut ja ehkäisee bakteerien muodostumista.

COMPACT CARE™ Silica on helppokäyttöistä, sillä laatikosta tarvitsee poistaa päivittäin vain kiinteät jätökset, ja kokonaan hiekka vaihdetaan uuteen muutaman viikon välein. Vaihtoväliin vaikuttaa mm. kissojen määrä ja kissanhiekkalaatikon koko. Pitkän riittoisuuden takaamiseksi hiekkaa tulee aika ajoin sekoitella.

Valmistusaineet: piimaahiekka

Valmistusmaa Kiina

KÄYTTÖOHJE:

1. Kaada Compact Care -piimaakissanhiekkaa puhtaaseen kissanhiekkalaatikkoon vähintää 5 cm paksuudelta.
2. Poista kiinteät jätökset päivittäin ja sekoita hiekkaa samalla pitkän riittoisuuden takaamiseksi. Vaihda hiekka kokonaan 20–30 päivän välein tai tarpeen mukaan ja desinfioi laatikko.
3. Hävitä talousjätteen mukana. Kissanhiekkaa ei saa laittaa viemäriverkostoon.

_____________________________________________________________________

Tuotearvioita:

‘Vähiten leviävä hiekka joka pitää hajut kurissa. Pölyäkään ei leviä joka paikkaan, huomattavasti parempaa tässäkin mielessä kuin muut ns. pölyämättömät hiekat. Isolle kissalleni paras hiekka.
Jarmo, Vantaa 22.3.2014

Minulla on kahdella aikuisella kissalla käytössä tämä silica piimaakissanhiekka. Sitoo hyvin hajut ja on edullinen. Suosittelisin kuitenkin vaihtoväliksi noin 1 1/2 viikkoa, jos käyttää yhdessä astiassa kahdella kissalla. Yhdellä kissalla pitää hajut pidempään. Hiekkapussin koko on puolet suurempi, kun kaupassa myytävät ja tuosta saa kaksi kertaa laitettua hiekat. Erittäin hyvä tuote.
Susie, Kangasala 9.12.2013

Pyhä Birma-kissanpennullani on ollut alusta asti käytössä tämä kissanhiekka. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Ei hajua vessan ulkopuolelle. Kymmenkuinen Rasseli rapsuttaa mielellään. Pieni harmi, tassuissa tuleva hiekka, jotka on helppo lakaista.
Eija-Liisa, Tampere 26.7.2013