Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Classic

Compact Care Classic

Helppokäyttöinen
Pitää kodin raikkaana

Perinteinen kissanhiekka parhaimmillaan!

Compact Care™ Classic on 100 % luonnonsavesta valmistettu, tehokkaasti paakkuuntuva karkearakeinen kissanhiekka.

Vähän pölyävä kissanhiekka tekee hiekan käytöstä helpompaa sekä kissalle että omistajalle. Kun hiekka on hellävaraista hengitysteille, on sen siivoaminen vaivattomampaa ja kissakin asioi laatikolla mielellään. Lisäksi vähäisempi pöly tarkoittaa paitsi puhtaampia tassuja, myös puhtaampia huonekaluja ja lattioita. Isomman raekokonsa ansiosta Compact Care™ Classic kulkeutuu kissan tassuissa vähemmän kuin hienorakeisempi mikrohiekkamme.

Compact Care™ Classic on erittäin imukykyistä ja paakkuuntuu nopeasti. Se sitoo hyvin kosteuden ja ei-toivotut hajut, joten hiekkalaatikko pysyy puhtaampana ja koti raikkaana pidempään. Tehokkaan paakkuuntuvuutensa ansiosta Compact Care™ Classic on myös käytössä riittoisaa.

Tuote on täysin hajusteeton, joten se sopii myös hajusteyliherkille kissoille ja omistajille.

Valmistusaineet: 100 % luonnonsavi (bentoniitti)

Valmistusmaa Tanska

______________________________________________________________________________________

Tuotearvioita:

Halusin kissalleni pölyämättömän ja paakkuuntuvan hiekan. Verrattuna aiemmin käytössä olleisiin hiekkoihin, on tämä tuote todella hyvä. Se ei juurikaan pölyä, paakkuuntuu mielestäni tehokkaasti ja lisäksi kulkeutuu tassuissa hyvin vähän mukana suurempien rakeiden ansiosta. Lisäksi hiekka on edullinen. Suositellaan!
Elina, Joensuu 20.3.2014

Harmaa bentoniittiheikka on meillä noussut ykköseksi. Kissa ei enää merkkailekaan yhtä paljon kuin ennen, kun oli erilainen hiekka käytössä. On myös erittäin riittoisaa, joten hyvä valinta pienemmällekin budjetille.
Janni, Heinola 14.8.2013