Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Wood Pellet

Compact Care Wood Pellet

100% Biohajoava
99% Pölyämätön
Helppokäyttöinen

Ekologinen kuivikevaihtoehto

COMPACT CARE™ Wood Pellet puupellettikuivike on luonnollisella hajunehkäisyllä varustettu kuusipuusta valmistettu kuivike, joka sopii käytettäväksi kissoille, kaneille ja marsuille, sekä muille pieneläimille. Toisin kuin perinteinen kissanhiekka, pelletti ei paakkuunnu, vaan hajoaa kastuessaan muruksi.

COMPACT CARE™ Wood Pellet on puhtaasta suomalaisesta kuusipuusta valmistettu pellettikuivike. Sen tuoksussa voi aistia kuusimetsän raikkautta. Keinotekoisia hajusteita tai lisäaineita siihen ei ole lisätty lainkaan, vaan kuusen oma tuoksu toimii luonnollisena ja pitkäkestoisena raikastimena.

Paakkuuntumaton ja pölyämätön COMPACT CARE™ Wood Pellet -puupellettikuivike on juuri oikean kokoista käytettäväksi pellettikissanvessoissa, mutta sitä voidaan käyttää hyvin myös tavallisissa kissanvessoissa. Suuren partikkelikokonsa ansiosta pelletit eivät kulkeudu kissan tassuissa helposti ulos laatikosta, eivätkä pöyhiydy ulos asuinhäkistä.

COMPACT CARE™ -puupellettikuivike imee itseensä neljä kertaa oman painonsa verran nesteitä, minkä ansiosta se pysyy pitkään käyttökelpoisena ja hiekkalaatikko raikkaana.

Puupelletti on 100 % biohajoava, ympäristöystävällinen kissanhiekkavaihtoehto. Kuivikkeen voi hävittää polttokelpoisen- tai normaalin talousjätteen mukana.

Valmistusmaa: Suomi

_______________________________________________________________________

Tuotearvioita:

Todella hyvä, suosittelen!
Paula, Vaaraslahti 9.3.2014

Loistava tuote ja hinta kohdillaa!
Panu, Suntio 25.5.2013

Mukavasti hajoava pelletti, toimii loistavasti ritiläpohjaisen kissanvessan kanssa. Parasta on hajuttomuus ja se, että jätteen voi laittaa kompostiin!
Virpi, Oulu 24.5.2013