Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Crystal Blend

Compact Care Crystal Blend

Erittäin kovat paakut
Erittäin riittoisa
Pitää kodin raikkaana

Mainio mikrohiekka monikissatalouksiin

Compact Care™ Crystal Blend -mikrohiekka on luonnonsavesta valmistettu, erinomaisesti paakkuuntuva ja miedosti hajustettu kissanhiekka, joka on myös riittoisaa. Se sopii erityisesti useamman kissan talouksiin, joissa kissanhiekkalaatikko on ahkeralla käytöllä ja hiekalta vaaditaan paljon.

Luonnollinen, miedon vaniljainen tuoksukomponentti aktivoituu kosteudesta, eli se toimii juuri silloin kun sille on tarvetta. Lisäksi tuotteeseen on lisätty epämiellyttäviä hajuja eliminoivia zeoliittikiteitä. Zeoliitti on tehokkaasti kosteutta ja hajuja sitova luonnonmineraali, ja yhdessä luonnonsaven kanssa ne ovat lyömätön yhdistelmä ei-toivottujen tuoksahdusten torjumiseen.

Compact Care™ Crystal Blend -mikrohiekka on erittäin hienoa ja pienirakeista, minkä ansiosta se muodostaa nopeasti tiiviit ja kestävät paakut, jotka on helppo poimia pois. Jäljelle jäävä hiekka on puhdasta, eikä sitä tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan laatikkoon voi lisätä uuttaa hiekkaa tarpeen mukaan. Siksi Compact Care™ Crystal Blend on käytössä erittäin riittoisaa.

Neljään kertaan siivilöity Compact Care™ -mikrohiekka on käytännössä lähes pölyämätöntä, joten laatikon siivous on miellyttävää ja koti pysyy siistinä.

Valmistusaineet: 100 % puhdas luonnonsavi, zeoliitti, hajuste

Valmistusmaa Kanada

______________________________________________________________

Tuotearviot hiekasta:

 

Minulla ei ole kissaa ollut 10 vuoteen, ennen kuin nyt 2kk sitten otin pennun. Harkitsin pennun ottamista pitkään ja ajatus kissanvessan hajusta oli yksi iso miinus asiassa…

Ostin ko. hiekkaa kokeeksi ja olin niiiin äimistynyt kuinka 10 vuodessa hiekat ovat parantueet. Minun oli pakko jopa tarkistaa vessa, onko sinne tehty tarpeitaan, kun ei enään haissut ollenkaan.
Ja kuinka helppoa ja jopa miellyttävää kissanvessan hoito nykyään on!!

Viimeksi kun vessaa siivosin, tuli pentu kakalle kesken siivouksen. Edes tuore kakka ei haissut nenään ollenkaan, kun pentu jätöksensä peitti.

Suosittelen tätä hiekkaa ehdottomasti kaikille kissan omistaville ja kissan ottoa harkitseville!

Tiia, Hyvinkää  2.8.2014

Aivan parasta hiekkaa! Ei pölise ja paakkuuntuu tosi hyvin! 🙂

Siru, Lepaa 17.12.2013

Aiwan best, loppui hiekkahuolet kun tämän löysin =)
Ritva, Vääksy 25.7.2013

Tosi hyvä ja riittoisa hiekka! Yhden kissan taloudessa kestää parikin kuukautta ja paakkuuntuu hyvin. Ei haise. Kaveritkin ennen huomautteli kissan vessan hajusta, mutta ei enään vaikka siivoavatkin laatikkoa välillä. Hiekkaa myöskään ei enään löydy sängystä kuin edellisissä hiekoissa. PARAS hiekka! 🙂
Netta, Kemi 17.7.2013

Hyvä hiekka, mutta mielestäni vauvantalkin tuoksuinen versio samasta hiekasta pitää hajut paremmin. Pussi on todella riittoisa, meillä kolmen kissan taloudessa yksi säkki kestää 3-4 viikkoa. Ei kulkeudu joka paikkaan hiekkalaatikosta ja paakkuntuu hyvin. Paakut on kestäviä ja helppo siivota pois.
Viveka, Oulu 3.7.2013

Useita testanneena olemme olleet tähän hyvin tyytyväisiä. Ei haise monikissataloudessa (4-5 kissaa) ja helppo pitää siistinä. Hieman kulkeutuu tassuissa muualle, mutta tätä puolta ei saa ikinä poistettua. Hyvä valinta, suosittelen!!!
Inari, Hyvinkää 7.6.2013