Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Premium Lavender

Compact Care Premium Lavender

Attractive scent
Dust free
Extra hard clumps

Laventelin tuoksuinen mikrohiekka pitää vahvatkin hajut kurissa

  • Välittömästi vahvatkin hajut sitova koostumus.
  • Kosteudesta aktivoituva, mieto ja miellyttävä tuoksu.
  • Ei pölyä – vaivatonta käsitellä.
  • Optimaalinen raekoko – ehkäisee hiekan kulkeutumista tassuissa.

Compact Care™ Premium Lavender on laventelin tuoksuinen, puhtaasta luonnonsavesta valmistettu mikrohiekka, joka paakkuuntuu nopeasti ja tiiviisti. Se on erinomainen valinta esimerkiksi kollitalouksiin, joissa hiekalta vaaditaan äärimmäistä ja pitkäkestoista hajujensitomiskykyä.

Compact Care™ Premium Lavender on suunniteltu eliminoimaan epämiellyttävät hajut välittömästi, eikä vain peittämään niitä. Uudenlainen patentoitu Odour Control -teknologia estää ammoniakin muodostumisen, jolloin väkevää virtsanhajua ei pääse edes syntymään. Puhtaan tuoksuisen hiekkalaatikon ja raikkaan kodin viimeistelee laventeliöljypohjainen, kosteudesta aktivoituva hajuste, joka toimii juuri silloin, kun on tarvetta.

Ainutlaatuisen valmistustekniikkansa ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta tuote ei käytännössä pölyä juuri lainkaan. Siihen on myös lisätty erityinen pölyämistä vähentävä ainesosa, joka sitoo hienoimmankin pölyn itseensä. Pölyämätöntä hiekkaa on vaivatonta käsitellä, ja kissan tassut sekä sitä myötä myös koti pysyvät puhtaampina.

Compact Care™ Premium Lavender -mikrohiekan raekoko on juuri optimaalinen: se paakkuuntuu erinomaisesti, mutta kulkeutuu vähemmän kissan tassuissa kuin kaikkein pienirakeisimmat mikrohiekat.

Compact Care™ Premium Lavender on erittäin imukykyistä ja muodostaa tiiviit paakut salamannopeasti. Paakut sitovat itseensä kosteuden ja epämiellyttävät hajut, ja ne on helppo kerätä laatikosta pois siististi. Jäljelle jäävä hiekka on puhdasta, eikä hiekkaa siis tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan laatikkoon voi lisätä uutta hiekkaa tarpeen mukaan. Siksi Compact Care™ Premium Lavender on käytössä myös todella riittoisaa.

Tuote on pakattu 10 kg painavaan, uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sivussa on tukeva kahva, josta se on helppo kantaa kotiin.

Valmistusaineet: 100 % puhdas luonnonsavi, hajuste

Valmistusmaa Kanada