Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Tuotteet / Compact Care Premium Odour Free

Compact Care Premium Odour Free

Dust free
Extra hard clumps
Less tracking

Tuoksuton mikrohiekka vaativaan makuun

  • Hajustamaton, erinomaisesti kosteuden ja hajut sitova koostumus.
  • Ei pölyä – miellyttävä käsitellä.
  • Optimaalinen raekoko – ehkäisee hiekan kulkeutumista tassuissa.
  • Hiekkaan lisätyt zeoliittikiteet viimeistelevät raikkaan ja hajuttoman vessan.

Compact Care™ Premium Odour Free on puhtaasta luonnonsavesta valmistettu ja tehokkaasti paakkuuntuva mikrohiekka. Luonnollisen koostumuksensa ja hajustamattomuutensa ansiosta se sopii erityisesti herkille kissoille ja omistajille.

Compact Care™ Premium Odour Free on suunniteltu eliminoimaan epämiellyttävät hajut välittömästi, eikä vain peittämään niitä. Uudenlainen patentoitu Odour Control -teknologia estää ammoniakin muodostumisen, jolloin väkevää virtsanhajua ei pääse edes syntymään. Lisäksi tuotteeseen on lisätty sinisiä zeoliittikiteitä. Zeoliitti on tehokkaasti hajuja ja kosteutta sitova luonnonmineraali, joka yhdessä hiekan muiden ominaisuuksien kanssa auttaa varmistamaan, että kotiasi ei tunnista kissakodiksi ainakaan ikävistä hajuista.

Ainutlaatuisen valmistustekniikkansa ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta tuote ei käytännössä pölyä juuri lainkaan. Siihen on myös lisätty erityinen pölyämistä vähentävä ainesosa, joka sitoo hienoimmankin pölyn itseensä. Pölyämätöntä hiekkaa on vaivatonta käsitellä, ja kissan tassut sekä sitä myötä myös koti pysyvät puhtaampina.

Compact Care™ Premium Odour Free -mikrohiekan raekoko on juuri optimaalinen: se paakkuuntuu erinomaisesti, mutta kulkeutuu vähemmän kissan tassuissa kuin kaikkein pienirakeisimmat mikrohiekat.

Compact Care™ Premium Odour Free on erittäin imukykyistä ja muodostaa tiiviit paakut salamannopeasti. Paakut sitovat itseensä kosteuden ja epämiellyttävät hajut, ja ne on helppo kerätä laatikosta pois siististi. Jäljelle jäävä hiekka on puhdasta, eikä hiekkaa siis tarvitse vaihtaa kokonaan, vaan laatikkoon voi lisätä uutta hiekkaa tarpeen mukaan. Siksi Compact Care™ Premium Odour Free on käytössä myös todella riittoisaa.

Tuote on pakattu 10 kg painavaan, uudelleensuljettavaan pussiin. Pussin sivussa on tukeva kahva, josta se on helppo kantaa kotiin.

Valmistusaineet: 100 % puhdas luonnonsavi, zeoliitti

Valmistusmaa Kanada