Compact Care Tuotevalitsin
Olet täällä: Etusivu / Ajankohtaista

Ajankohtaista

Vuoden 2017 Compact Care -kissa on Tuhto!

Itämaisen kissaherra Tuhton hyvä huumorintaju, viisas katse ja silkkisen komea ulkonäkö sulattivat äänestäjien sydämet, ja Tuhto kruunattiin Facebook-kilpailumme voittajaksi ja siten vuoden 2017 Compact Care -kissaksi. Paljon onnea Tuhto!

TV:stä tuttu Compact Care Premium on tarkkavainuisen valinta.

Vaihda kissanhiekka, älä ystäviäsi! Compact Care -kissanhiekka sitoo hurjimmatkin hajut ja pitää kodin raikkaan tuoksuisena.

Lue lisää tuotteista ja katso mainos täältä!

Compact Care Premium on uudistunut!

Compact Care Premium -mikrohiekkasarja on nyt entistäkin tehokkaampi ja pölyttömämpi! Uudistunut koostumus on suunniteltu eliminoimaan epämiellyttävät hajut välittömästi, eikä vain peittämään niitä. Lue lisää täältä!

Vuoden 2016 Compact Care -kissa on Lulu!

Supersuloinen Lulu-ocicat kietoi yleisön ja tuomariston silkkisen
tassunsa ympärille täysin! Eikä ihme, sillä kuka tuota lumoavaa katsetta pystyisi vastustamaan? Villistä ulkonäöstään huolimatta Lulu on oikea sydänkäpy, jolle myös hiekkalaatikon siisteys on hyvin tärkeää. Paljon onnea nuorelle neidille ja hänen kotiväelleen!

Sivut on päivitetty!

Koko Compact Care -sivusto on hiljattain päivitetty! Löydät sivuilta nyt ajankohtaisten tuotetietojen lisäksi myös paljon vinkkejä ja yleistä tietoa kissanhiekoista, joista toivomme olevan hyötyä niin uusille kuin kokeneemmillekin kissanomistajille kissanhiekan valinnassa.

Vuoden 2015 Compact Care -kissa on Tyyne!

Kaunis kotikissaneito Tyyne äänestettiin Facebook-kilpailussamme vuoden 2015 Compact Care -kissaksi. Tyyne onkin jo päässyt aloittelemaan pestiään tärkeänä kissanhiekkalähettiläänä. Hänestä otettiin upeita studiokuvia, ja hän on tehnyt mallidebyyttinsä Mustin ja Mirrin Express-lehdessä. Onnittelut vielä kerran Tyynelle!

Vuoden 2014 Compact Care-kissa on Sutki!

Vuoden 2014 Compact Care -kissaksi valittiin hurmaava kissaherra Sutki. Nyt Sutkin on tullut aika luovuttaa kruunu eteenpäin.

Valtavan isot kiitokset Sutkille kuluneesta vuodesta!